3D vizualizacije


Izradom 3D vizualizacija dobiva se uvid u budući izgled prostora. Predočite si Vaše zamisli i omogućite si potpuni doživljaj budućeg objekta. Izrađujemo vizualizacije interijera i eksterijera svih tipova građevina, bilo da se radi o nedovršenoj građevini, tek planiranoj građevini ili starini za adaptaciju.

Da bismo što brže prodali nekretninu, vrhunska prezentacija za promidžbu je nezaobilazna. Uz pomoć naših 3D vizualizacija, oglasi za vašu nekretninu na reklamnim portalima sigurno će brzo izazvati interes. 2D nacrti često su loše shvaćeni, pa investitor ili kupac ne razumiju idejno rješenje.

Umjesto da prezentiramo nekretninu samo brojkama i tlocrtima, probudimo maštu i emocije potencijalnih kupaca atraktivnim slikama i svim mogućnostima i potencijalima željenog objekta.

Izgled renovirane nekretnine ili nekretnine u izgradnji možemo smjestiti u fotografiju realne lokacije (fotomontaža). Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva na području arhitekture i građevinarstva, razumijemo potrebe tržišta i struke. U suradnji s nama, lako ćete vidjeti različite ideje i doći do najboljeg rješenja.