3D vizualizacije


Ustvarjanje 3D vizualizacij omogoča vpogled, v prihodjnji videz prostora. Predstavite svoje ideje in si dovolite popolno izkušnjo prihodnjega objekta. Izdelujemo vizualizacije notranjosti in zunanjosti vseh vrst objektov ne glede na to ali gre za nedokončan objekt, novo načrtovan objekt ali star objekt, ki potrebuje nadgradnjo.

Da bi nepremičnino prodali čim hitreje, je vrhunska predstavitev za promocijo neizogibna. S pomočjo naših 3D vizualizacij bodo oglasi za vašo nepremičnino na oglaševalskih portalih zagotovo hitro vzbudili zanimanje. 2D zasnove so pogosto slabo razumljene, zato investitor oziroma kupec ne razume idejne zasnove. Namesto, da bi nepremičnino predstavili le s številkami in tlorisi, prebujamo domišljijo in čustva potencialnih kupcev s privlačnimi podobami, ter vsemi možnosti in potenciali željenega objekta.

Videz prenovljene nepremičnine ali nepremičnine v gradnji je mogoče umestiti na fotografijo realne lokacije (fotomontaža). Zaradi dolgoletnih izkušenj na področju arhitekture in gradbeništva razumemo potrebe trga in stroke. V sodelovanju z nami boste zlahka videli različne ideje in prišli do najboljše rešitve.