Reference


Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam v nepremičninskem poslovanju imamo za seboj veliko število uspešnih delovnih mest, kar kaže naša referenčna lista, torej veliko število zadovoljnih strank. Naše reference najbolje kažejo, kaj počnemo in kaj lahko storimo za vas.

Nepremičnine reference


Dolgoletne izkušnje in znanje pri delu z nepremičninami so garancija kakovosti in zadovoljstva naših strank, ki jim nudimo celovito strokovno storitev in obdelujemo vse segmente poslovanja nakupa in prodaje nepremičnin. Oglejte si naše poudarjene reference.

Več
Nepremičnine reference

Gradbeništvo reference


Naš gradbeniški oddelek pokriva vsa področja z katerimi se ukvarjamo. S tem kupcem olajšamo stvari z predlogi, ki temeljijo na izkušnjah in najnovejšim dosežkom v oblikovanju prostora ter ekološki in energetski efektivni gradnji. Naše reference kažejo na kakovost opravljenega dela.

Več
Gradbeništvo reference

Projektiranje reference


Pri izgradnji glavnega projekta dajemo posebno pozornost izdelavi optimalnih arhitektonskih rešitev katera je odvisna od velikosti investicije, orijentacije gradbeništva na posestvu, samemu posestvu ali stanju nepremičnine. Za popolno rešitev si oglejte naše reference.

Več
Projektiranje reference

Upravljanje z projekti reference


Namen upravljanja projektov je izpeljati projekt do konca v skladu z določenimi parametri, a cilj project managera je planiranje, izvajanje, razvijanje, nadziranje, ipd. Oglejte si naše reference in se sami prepričajte o naših sposobnostih in kvaliteti dela.

Več
Upravljanje z projekti reference

Dizajn notranjosti in zunanjosti reference


Cilj notranjega in zunanjega oblikovanja je izvleči kar se da največ, a tudi pravilno in funkcionalno izkoristiti dani prostor v skladu z željami življemskim slogom naročnika. Oglejte si naše reference in se prepustite navdihu.

Več
Dizajn notranjosti in zunanjosti reference