Reference


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslovanju s nekretninama, iza nas je veliki broj uspješno obavljenih poslova što pokazuje i naša referentna lista, tj. veliki broj zadovoljnih klijenata. Naše reference najbolje prikazuju što radimo i što možemo napraviti za Vas.

Nekretnine reference


Dugogodišnje iskustvo i znanje u radu s nekretninama garancija je kvalitete i zadovoljstva naših klijenata kojima nudimo cjelovitu profesionalnu uslugu te obrađujemo sve segmente poslovanja pri kupoprodaji nekretnina. Pogledajte naše izdvojene reference.

Više
Nekretnine reference

Građevinarstvo reference


Naš građevinski odjel pokriva sva područja posla kojim se bavimo. Klijentima olakšavamo savjetima temeljenim na iskustvu i najnovijim dostignućima u oblikovanju prostora te ekološkoj i energetski efikasnoj gradnji. Naše reference ukazuju na kvalitetu izvršenih radova.

Više
Građevinarstvo reference

Projektiranje reference


Kod izrade idejnog i/ili glavnog projekta posebnu pažnju posvećujemo izradi optimalnih arhitektonskih rješenja koja uvelike ovise o veličini investicije, orijentaciji građevine na parceli, samoj parceli ili zatečenom stanju nekretnine. Pogledajte naše reference za cjelovito rješenje.

Više
Projektiranje reference

Upravljanje projektima reference


Svrha upravljanja projektima je provesti projekt do kraja sukladno zadanim parametrima, a zadatak project managera je pokretanje, planiranje, provođenje, razvijanje, upravljanje, nadziranje i finaliziranje projekta. Pogledajte naše reference i uvjerite se u naše sposobnosti i kvalitetetu rada.

Više
Upravljanje projektima reference

Dizajn interijera i eksterijera reference


Cilj dizajniranja interijera i eksterijera je izvući maksimum, ali i pravilno i funkcionalno iskoristiti zadani prostor u skladu sa željama i načinom života klijenta. Pogledajte naše reference i prepustite se nadahnuću.

Više
Dizajn interijera i eksterijera reference