O nas


Marvel Real Estate je podjetje za poslovanje z nemprimičninami, ki je osnovano kot želja za neprestanim izpopolnjevanjem prostorov v katerih živimo in pa za izboljševanje kvalitete življenja v celotni skupnosti.
Prvenstveno delujemo na području Primorsko-goranske županije (občine), ki pa se zahvaljujoč poslovni viziji in premišljenem investiranju ter strategiji neprestanega vzpona podjetja, širimo poslovanje tudi na druge dele Hrvaške in v inostranstvo.

Naša prednost in uspeh prihajata iz gradnje dolgoročnih in konkretnih odnosov z lastniki, invenstitorji in ostalih subjektih na tržišču nepremičnin. V našem več letnem delovanju smo uspeli povezati mlade in ambiciozne ljudi z izkušnjami in visokokvalificiranimi strokovnjaki ter tako naredili tim, ki odgovarja najvišjim standardom stroke in specifičnih potrebah naših klijentov.

Misija
Želimo biti zaupljiv partner in delodajalec, voditelj v industriji ki ima navečje standarde poslovanja, ki zagotavlja visoko kvaliteto dela in deluje v skladu z časom v katerem živimo.

Vizija
Narediti prepoznavno firmo kvalitetnih uslug in postati vodeče podjetje v Republiki Hrvaški v službenih posvetih, razvijanja in gradnji novih ter nadgrajevanja vrednosti že obstoječih nepremičnin, sodelujoč v izboljšanju kvalitete življenja in ohranbi okolja.

Cilji

  • najviša kvaliteta uslug kot imperativ
  • popolno spoštovanje do vseh prevzetih obvez
  • zaupanje in zadovoljstvo kupca
  • etika, ekonomičnost in ekologija
  • kontinuirano širjenje liste kvalitetnih partnerjev
  • neprestano vlaganje v znanje in kvaliteto

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Názov: MARVEL REAL ESTATE društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i ugostiteljstvo
Skrátený názov: MARVEL REAL ESTATE d.o.o.
Sídlo: Sveti Vid - Miholjice 203, Malinska
Spoločnosť zapísaná v registri Obchodného súdu v Reki 040399241
OIČ: 08163471283
IČO: 05039886
Transakčné účty: HR4624020061100921458 Erste & Steiermarkische Bank d.d.
Základné imanie: 40.000,00 kuna
Član uprave: Marin Zubović