O nama


Marvel Real Estate je tvrtka za poslovanje nekretninama osnovana kao rezultat želje za stalnim unaprjeđenjem prostora u kojem živimo i kvalitete života cijele zajednice.
Prvenstveno djelujemo na području Primorsko-goranske županije, a zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji te promišljenom investiranju i strategiji održivog rasta stalno širimo poslovanje i na druge dijelove Hrvatske i inozemstvo.

Naša prednost i uspjeh proizlaze iz izgradnje dugoročnog i korektnog odnosa s vlasnicima, investitorima i ostalim subjektima na tržištu nekretnina. U našem višegodišnjem djelovanju uspjeli smo spojiti mlade i ambiciozne ljude s iskusnim i visokokvalificiranim stručnjacima te tako stvorili tim koji odgovara visokim standardima struke i specifičnim potrebama naših klijenata.

MISIJA
Biti pouzdan partner i poslodavac, lider u industriji koji primjenjuje najviše standarde poslovanja, jamči visoku kvalitetu usluge i djeluje u skladu s vremenom u kojem živimo.

VIZIJA
Stvoriti prepoznatljiv brand kvalitete usluga i postati vodeći lider u Republici Hrvatskoj u poslovima konzaltinga, razvijanja i gradnje novih te podizanja vrijednosti postojećih nekretnina, aktivno sudjelujući u poboljšanju kvalitete življenja i očuvanju okoliša.

CILJEVI

  • najviša kvaliteta usluge kao imperativ
  • potpuno poštivanje svih preuzetih obveza
  • povjerenje i zadovoljstvo klijenata
  • etika, ekonomičnost i ekologija
  • kontinuirano širenje liste kvalitetnih partnera
  • stalno ulaganje u znanje i kvalitetu

OSNOVNI PODATCI

Naziv: MARVEL REAL ESTATE društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i ugostiteljstvo
Skraćeni naziv: MARVEL REAL ESTATE d.o.o.
Sjedište: Sveti Vid - Miholjice 203, Malinska
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Rijeci 040399241
OIB: 08163471283
MB: 05039886
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR4624020061100921458 Erste & Steiermarkische Bank d.d.
Temeljni kapital: 40.000,00 kuna
Član uprave: Marin Zubović